Χανιά: Το μουσείο του Ελευθερίου Βενιζέλου επισκέφθηκε ο διοικητής της ΑΣΔΕΝ

Χανιά: Το μουσείο του Ελευθερίου Βενιζέλου επισκέφθηκε ο διοικητής της ΑΣΔΕΝ


Την Οικία – Μουσείο του Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλέπα επισκέφθηκε, την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020, ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού «V Μεραρχίας Κρητών» Ταξίαρχο Δημήτριο Αρβανίτη, όπου και ξεναγήθηκαν στους χώρους του μουσείου από τον Γενικό Διευθυντή του Εθνικού Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» Νικόλαο Παπαδάκη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης δόθηκαν δώρα στον Διοικητή και την συνοδεία του, από τις εκδόσεις του Ιδρύματος, ενώ ο Διοικητής προσέφερε στον Διευθυντή του Ιδρύματος αναμνηστικό με το έμβλημα της ΑΣΔΕΝ.

Ο Αντιστράτηγος υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Με σεβασμό επισκέπτομαι τον ιστορικό αυτό χώρο που αποτελεί ένα σημαντικό κειμήλιο της ιστορίας του έθνους».

ΠΗΓΗ: zarpanews.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Γράψε, γράψε στα μέντια, επισκέψεις, σέλφις, φωτό, άχρηστες δηλώσεις, κάτι θα μείνει για τις επόμενες κρίσεις, υπομονή όλοι θα πάρετε. Εντωμεταξύ οι Τούρκοι μεθοδικά και σταθερά χωρίς χαζές και ανούσιες δράσεις χτίζουν την περικύκλωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το στρατηγό δεν τον βλέπω με στολή υπηρεσίας όμως κι ανησυχώ.Γιατι τον γράφετε Στρ/γό με φουλ φωτό όταν είναι εκτός υπηρεσίας?Τ γράφω γιατί σε άλλα σημεία της χώρας μας,σε διαφορετική υπηρεσία μεγαλύτερης σημαντικότητας ,δε μπορούμε να βγάλουμε άκρη μόνο κ' μόνο γιατί " δεν φοράμε τη στολή" ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή