Τελετή Ονοματοδοσίας και Εντάξεως της Πυραυλακάτου «ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ» στο ΠΝ (19 ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τελετή Ονοματοδοσίας και Εντάξεως της Πυραυλακάτου «ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ» στο ΠΝ (19 ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος παρέστη σήμερα, Τρίτη 28 Ιουλίου 2020, στην τελετή ονοματοδοσίας και εντάξεως στο Πολεμικό Ναυτικό της Πυραυλακάτου «ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ», η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Διοικήσεως Ταχέων Σκαφών επί του Ναυτικού Οχυρού Σκαραμαγκά.

Παρόντες ήταν επίσης, ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Αλκιβιάδης Στεφανής,  ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Αντώνιος Οικονόμου.

Την τελετή εντάξεως και ονοματοδοσίας της πυραυλακάτου «ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ» παρακολούθησε ο Πρόεδρος της Διαρκούς Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εθνικής Αμύνης και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, βουλευτές και εκπρόσωποι των κομμάτων, της Περιφέρειας Αττικής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικαίας Αλέξιος, πρώην υπουργοί και συγγενείς των πεσόντων Ηρώων του Πολεμικού Ναυτικού στα Ίμια.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Λεωνίδα Μπλαβέρη: Η πιο συγκλονιστική στιγμή από τη σημερινή τελετή της ονοματοδοσίας του νέου αποκτήματος του Στόλου, της ΤΠΚ "ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ", από τον γιο του νεκρού Ήρωα κυβερνήτη του μοιραίου ε/π ΑΒ-212 "ΠΝ-21",που έπεσε στην κρίση των Ιμίων, Υποπλοιάρχου Χριστόδουλου Καραθανάση, Γιάννη, ο οποίος μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα του.

Κλικ για μεγέθυνση:



Το σχετικό βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια