Ποιοι Υπαξιωματικοί ΕΣ βραβεύτηκαν από τον Α/ΓΕΕΘΑ (ΦΩΤΟ)

Βράβευση Υπαξιωματικών του ΕΣ από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ

Την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, βράβευσε τον ΕΜΘ Αρχιλοχία (ΠΖ) Τριαντάφυλλο Λοκαρίδη και τον ΕΜΘ Αρχιλοχία (ΤΘ) Χρήστο Πεχλιβανίδη της δυνάμεως της XVI Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ» (XVI M/K MΠ). (κλικ για μεγέθυνση)Οι προαναφερθέντες Υπαξιωματικοί ως επικεφαλής της Διμοιρίας Κατασκευών της XVI M/K MΠ, προέβησαν με το υπόλοιπο προσωπικό της στην κατασκευή και τοποθέτηση κωλυμάτων στην περιοχή του Επιτηρητικού Φυλακίου 1 (ΕΦ 1), καθώς και στην άμεση αποκατάσταση του συνόλου των φθορών που προκλήθηκαν κατά μήκος του αποτρεπτικού εμποδίου στο Προγεφύρωμα Κάραγατς του Νομού Έβρου, το χρονικό διάστημα από 28 Φεβρουαρίου έως 28 Μαρτίου 2020.

Με τον τρόπο αυτό συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό στην απαγόρευση της μαζικής παράνομης εισόδου πλήθους ατόμων και στη διασφάλιση των συνόρων της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εργαζόμενοι κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες υπό τη ρίψη δακρυγόνων, καπνογόνων και λίθων και με σημαντικό κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Στους βραβευθέντες Υπαξιωματικούς όπως και στο υπόλοιπο προσωπικό της Διμοιρίας Κατασκευών της XVI M/K MΠ έχει απονεμηθεί ηθική αμοιβή και από το ΓΕΣ για το έργο το οποίο προσέφεραν.

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Τελικα για να βραβευτεις θα πρεπει να απουσιαζεις απο τη Μοναδα και την ειδικοτητα σου για πανω απο 20 χρονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μηχανικο θα επρεπε να βραβευσει. Αυτο συνεβαλε με κοσμο κ μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η προσπάθεια που έγινε ήταν συλλογική,δεν ήταν μόνο δύο ατόμων.Και ευτυχως που η ηγεσία το κατανόησε,και έγκαιρα κιόλας,βραβεύοντας ηθικά όλους τους συντελεστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή