Όλα τα νέα εκπαιδευτικά videos για τα e-banking και το mobile banking-Κάντο μόνος σου από το σπίτι


Στον εμπλουτισμό των οδηγιών χρήσης των υπηρεσιών ηλεκτρονικής τραπεζικής με νέα εκπαιδευτικά videos έχουν προχωρήσει οι τράπεζες.

Στόχος τους είναι να στρέψουν τους πελάτες τους που δεν είναι εξοικοιωμένοι με τα εναλλακτικά τους δίκτυα σε κανάλια ηλεκτρονικής τραπεζικής, ώστε να αποσυμφορηθούν τα καταστήματα, ειδικά εν μέσω της υγειονομικής κρίσης.

Μέσα από τα εκπαιδευτικά videos, οι πελάτες τους μπορούν με απλές οδηγίες να αποκτήσουν κωδικούς εισόδου σε e-banking και mobile banking, αλλά και να διενεργήσουν συναλλαγές με ασφάλεια από το χώρο τους.

Παράλληλα, τα τηλεφωνικά κέντρα των τραπεζών είναι έτοιμα ανά πάσα στιγμή να απαντήσουν σε ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν κατά τη διαδικασία ενεργοποίησης του e-banking ή πραγματοποίησης μίας συναλλαγής.

Έτσι, δεν χρειάζεται να πάτε σε κατάστημα για να κάνετε τη δουλειά σας, να γλυτώσετε χρόνο και ταλαιπωρία και να προστατευθείτε από το κορωνοϊό.

Οι οδηγίες ανά τράπεζα

Το Moneyonline συγκέντρωσε σε ένα σημείο όλες τις οδηγίες χρήσης και τα videos των τραπεζών, για την online εκπαίδευσή σας στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα:

Alpha Bank

Έχει δημιουργήσει ειδική σελίδα υποστήριξης των πελατών της για όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, με απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα και εκπαιδευτικά βίντεο.

Δείτε εδώ τη νέα σελίδα με το κέντρο υποστήριξης των πελατών της τράπεζας


Μερικά από αυτά αφορούν τα εξής:

Οδηγίες για εγγραφή στο e-banking:


Eurobank

Δημιούργησε μία νέα ενότητα στο site της για την εκπαίδευση των ηλικιωμένων πελατών της και όχι μόνο με τις νέες τεχνολογίες.Ξενάγηση στο e-banking - Πού θα βρείτε τι:


Τράπεζα Πειραιώς

Μπορείτε να εξερευνήσετε όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες της τράπεζας σε αυτήν τη σελίδα.


Οδηγίες για την εγγραφή σας στην winbank:


Εθνική Τράπεζα

Έχει δημιουργήσει ένα micro-site για όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες i-bank. Δείτε εδώ τη σελίδα


Οδηγίες για απόκτηση κωδικών e-banking:


ΠΗΓΗ: moneyonline.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια