Στο Μεσολόγγι ο ΥΦΕΘΑ-Τι συζητήθηκε για το 2/39 ΣΕ (ΦΩΤΟ)

Στο Μεσολόγγι ο ΥΦΕΘΑ-Τι συζητήθηκε για το 2/39 ΣΕ (ΦΩΤΟ)


Με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστας Λύρος

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που αφορούν και τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, όπως είναι το πρώην στρατόπεδο «Χρήστος Καψάλης» όπου σήμερα στεγάζει υπηρεσίες του Δήμου και της ΔΕΥΑΜ, αλλά και η επαναφορά σε πλήρη λειτουργία του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων.

Ο Κώστας Λύρος παραδίδοντας το σχετικό υπόμνημα προς τον Υφυπουργό το οποίο συνοδευόταν από πλήρη αποτύπωση του κτηρίου και των χώρων του (χάρτες), ζήτησε την παραχώρηση του συνόλου του πρώην στρατοπέδου προς το Δήμο, προκειμένου ν’ αξιοποιηθεί και να μετατραπεί σε ένα δυναμικό χώρο που θα εξυπηρετήσει πολλαπλές δραστηριότητες, αναπτυξιακού περιεχομένου. Για την πληρέστερη ενημέρωση αναφορικά με το θέμα, ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου συνόδευσε τον Υφυπουργό στο πρώην στρατόπεδο.

«Το πρώην στρατόπεδο {Χρήστος Καψάλης} είναι ένας ιδιαίτερα γνώριμος και λειτουργικός τόπος για τους συμπολίτες μας. Με την συνεργασία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, μπορούμε να τον κάνουμε καλύτερο. Να κάνουμε όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα ακόμη εμβληματικό σημείο για την πόλη και το Δήμο μας. Με τον κ. Υφυπουργό είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση. Ελπίζω στην θετική ανταπόκριση του Υπουργείου» σημειώνει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος.


ΠΗΓΗ: agrinionews.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ακομα τον εχουν στην κυβέρνηση ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει πιο γελοία στάση σώματος από αυτή που κάποιοι πλέκουν τις χούφτες τους μπροστά από τα ευαίσθητα σημεία τους σαν τους ποδοσφαιριστές που περιμένουν πέναλτι, γιατί κάποιος επίσης γελοίος τους είπε ότι "γράφει" στις φωτογραφίες. Μα τι σκέφτονται πια κάποιοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή