Συχνές ερωτήσεις κατά την Ηλεκτρονική Υποβολή Αίτησης Κατάταξης Σε Στρατιωτικές Σχολές 2020

Συχνές ερωτήσεις κατά την Ηλεκτρονική Υποβολή Αίτησης Κατάταξης Σε Στρατιωτικές Σχολές 2020


Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες Τετάρτη (13/05/2020) η διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων-δικαιολογητικών των υποψηφίων για εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές με την κατηγορία Έλληνες Εσωτερικού για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Δείτε παρακάτω απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις υποψηφίων κατά τη συμπλήρωση της Αίτησης - Δήλωσης:

1. Έχω οριστικοποιήσει την αίτηση μου αλλά επιθυμώ αλλαγές.

Εάν έχετε οριστικοποιήσει την αίτησή σας, αλλά διαπιστώσατε εκ των υστέρων κάποια λάθη κατά τη συμπλήρωσή της, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Εξεταστικό Κέντρο στο οποίο την έχετε υποβάλλει.

2. Πρέπει να σαρώσω το υγειονομικό δελτίο και τις υγειονομικές εξετάσεις;

Όχι. Το υγειονομικό δελτίο δε μεταφορτώνεται με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, αλλά προσκομίζεται στα Εξεταστικά Κέντρα κατά τη διάρκεια των Προκαταρκτικών Εξετάσεων.

3. Υπάρχει δυνατότητα να δώσω τις Προκαταρκτικές Εξετάσεις σε άλλο Εξεταστικό Κέντρο από εκείνο των Σχολών προτίμησής μου;

Ναι. Κάθε υποψήφιος μπορεί να επιλέξει το Εξεταστικό Κέντρο που επιθυμεί, ανεξάρτητα από τις Σχολές που θα δηλώσει.

4. Έχω αποστείλει την αίτησή μου, μαζί με τα δικαιολογητικά, αλλά διαπίστωσα εκ των υστέρων ότι έχω μεταφορτώσει λάθος δικαιολογητικό/ά;

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων, ανακοινώνονται από τα Εξεταστικά Κέντρα οι υποψήφιοι με ελλιπή ή λανθασμένα δικαιολογητικά. Στη φάση εκείνη δίνονται οδηγίες στους υποψηφίους για διορθώσεις, εντός μιας προκαθορισμένης προθεσμίας.

Δείτε εδώ την Προκήρυξη για την εισαγωγή σπουδαστών στις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2020.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια