Βρούτσης στον ΣΚΑΪ: Πότε και πως θα πάρουν οι συνταξιούχοι τα αναδρομικά (ΒΙΝΤΕΟ) [ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ]

Βρούτσης στον ΣΚΑΪ: Πότε και πως θα πάρουν οι συνταξιούχοι τα αναδρομικά (ΒΙΝΤΕΟ) [ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ]


Η κυβέρνηση θα σεβαστεί απόλυτα τις δικαστικές αποφάσεις, δήλωσε στην τηλεόραση ΣΚΑΙ και την εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης αναφερόμενος στην απόφαση που θα λάβει το Συμβούλιο της Επικρατείας για τα αναδρομικά των συνταξιούχων

Η κυβέρνηση θα σεβαστεί απόλυτα τις δικαστικές αποφάσεις, δήλωσε στην τηλεόραση ΣΚΑΙ και την εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, αναφερόμενος στην απόφαση που θα λάβει το Συμβούλιο της Επικρατείας για τα αναδρομικά των συνταξιούχων.

Ο κ Βρούτσης σημείωσε ότι η δημοσιονομική δυνατότητα λόγω κορωνοϊού έχει δυσκολέψει και τόνισε ότι η όποια καταβολή των χρημάτων θα γίνει βάσει των οικονομικών δυνατοτήτων της χώρας.

Ο υπουργός ανέφερε ότι πρώτα πρέπει να περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου- που αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι- για να ξεκαθαριστεί αν θα αφορά το σύνολο των συνταξιούχων ή μόνο αυτούς που προσέφυγαν δικαστικά.


Είμαστε μία ευνομούμενη χώρα, που σέβεται τη δικαιοσύνη. Δεν θα παρεκκλίνουμε από αυτήν την αρχή, το αποδείξαμε και με την ασφαλιστική μεταρρύθμιση με την οποία κλείσαμε για πάντα τις αντισυνταγματικότητες του ΣΥΡΙΖΑ-Κατρούγκαλου» τόνισε ο υπουργός Εργασίας.

Πηγή: skai.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια