«Επιχείρηση τανάλια» και…Τούρκοι πιλότοι που πυροβολούν (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


Η Τουρκία με το πρόσχημα της δήθεν παροχής βοήθειας υπό την «σκέπη του ΝΑΤΟ» στην Αλβανία πατάει πόδι και στα βόρεια σύνορα μας.

Γράφει ο Κώστας Αττίας

Η «επιχείρηση τανάλια» έχει προφανή στόχο να αποκόψει την Ελλάδα από τα γειτονικά της κράτη και να εδραιώσει την Τουρκία ως την περιφερειακή δύναμη η οποία είναι πάντα έτοιμη να δώσει στα κράτη των Βαλκανίων την όποια βοήθεια χρειαστούν.

Με την παροχή όπλων, κάτι που έχουν ξανακάνει οι Τούρκοι, βρίσκουν το άλλοθι για να έχουν ακόμα στενότερες σχέσεις με ένα κράτος που βρίσκεται στα σύνορα μας, να περνάνε τις θέσεις τους και να χτίζουν συμμαχίες οι οποίες προφανώς είναι αντίθετες στα συμφέροντα της Ελλάδας.

«Παρέλαση» προκλητικότητας

Οι εμπρηστικές προθέσεις της Τουρκίας φανερώνονται και από ένα ακόμα βίντεο που κυκλοφόρησε το Υπουργείο Άμυνας της γειτονικής χώρας και λέει πως οι Τούρκοι με το βλέμμα τους τρομάζουν τους εχθρούς και με την στάση τους προκαλούν σεισμό σε στεριά, θάλασσα και αέρα…

Πρόκειται για βίντεο «κερασάκι στην τούρτα» αναρτήσεων της Τουρκίας που τονίζει πως η Αεροπορία και το Ναυτικό τους είναι αλώβητα από τον κορωνοϊό.

Τα καρέ με τον Τούρκο πιλότο που «πυροβολεί» με τα δάχτυλα του είναι ενδεικτικό των προθέσεων της Τουρκίας.


ΠΗΓΗ: usay.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια