Δωρεά Υγειονομικού Υλικού απο Περιφ. Κεντρικής Μακεδονίας προς το 424 ΓΣΝΕ (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη 29 Απρ 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Θεσσαλονίκης τις τελευταίες εβδομάδες έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια εξεύρεσης υγειονομικού υλικού, τόσο από φορείς της Περιφέρειας μας όσο και από ιδιώτες (κλικ για μεγέθυνση):


Οι προσπάθειες μας αρχίσαν να αποδίδουν καρπούς με την σημερινή δωρεά 50.000 μασκών, 50.000 γαντιών, 500 αντισηπτικών του 1L, 200 προστατευτικών στολών και μεγάλης ποσότητας ειδών καθαρισμού, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προς το 424 Γ.Σ.Ν.Ε..

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου και τους περιφερειακούς Συμβούλους κ. Μελίνα Δερμετζοπούλου, κ. Θεόδωρο Αγγελίδη για αυτήν τους την ενέργεια .

Την Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Θ. Εκπροσώπησαν ο Γενικός Γραμματέας ΕΜΘ Αλχίας (ΤΘ) Δημήτριος Στάικος, ο Ταμίας Ανθστής(ΠΒ) Στέργιος Όρκας και οι αντιπρόσωποι της Ένωσης Αλχίας(ΠΒ) Ραφαήλ Κυριακίδης, ΕΠΟΠ Επχίας (ΥΓ) Κανέλλα Ζάρου.

Το Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης θα συνεχίσει με την διανομή υγειονομικού υλικού τις επόμενες ημέρες και σε μονάδες της Περιφερειακής μας Ενότητας.

Για το
Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Αθανάσιος Σαρρής
Στάικος Δημήτριος
ΕΠΟΠ Επχίας(ΠΒ)
ΕΜΘ Αλχίας(ΤΘ)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια