Α/ΓΕΣ Αντγος Χ. Λαλούσης παραδίδει το Δ'ΣΣ και μεταβαίνει στις Καστανιές Έβρου

Α/ΓΕΣ Αντγος Χ. Λαλούσης παραδίδει το Δ'ΣΣ και μεταβαίνει στις Καστανιές Έβρου


Αλλαγές Διοικήσεων στον Στρατό Ξηράς σε στενό κύκλο λόγω κορονοϊού

Του Χρήστου Μαζανίτη - Πηγή: enikos.gr

Σε στενό κύκλο έως 10 ατόμων, πραγματοποιούνται σήμερα, λόγω κορωνοϊού, οι τελετές αλλαγής διοικήσεων του Στρατού Ξηράς.

Το ίδιο πληροφορούμαστε ότι θα γίνει και στις ορκωμοσίες των στρατιωτών στις 24 Μαρτίου, που θα γίνουν χωρίς την παρουσία συγγενικών προσώπων.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης βρίσκεται στην Ξάνθη, όπου σήμερα θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης παραλαβής Διοίκησης του Δ' Σώματος Στρατού στο Αντιστράτηγο Άγγελο Ιλαρίδη, μέχρι πρότινος Διοικητή της 16ης Μεραρχίας Διδυμοτείχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο Αρχηγός θα παραμείνει στην περιοχή της Θράκης, που την ξέρει πολύ καλά, μέχρι την Κυριακή. Θα περιοδεύσει τόσο στους τομείς ευθύνης της 16ης Μεραρχίας όσο και της 12ης Μεραρχίας, στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Αρχηγός, συνοδευόμενος από τον νέο Διοικητή του Δ'ΣΣ αναμένεται να επισκεφθεί τις Καστανιές και άλλα σημεία θερμού ενδιαφέροντος, προκειμένου να επιθεωρήσει από κοντά τα νέα οχυρωματικά έργα και να λάβει γνώση της κατάστασης που επικρατεί.

ΠΗΓΗ: real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια