Αλεξανδρούπολη: Νικητής ο Στρατιωτικός-Πήρε εξιτήριο και στέλνει το μήνυμά του

Αλεξανδρούπολη: Νικητής ο Στρατιωτικός-Πήρε εξιτήριο και στέλνει το μήνυμά του


Όπως με μήνυμά του είχε δηλώσει ότι έχει προσβληθεί, έτσι με μήνυμά του γνωστοποιεί ότι νίκησε τον κορονοϊό. Ο στρατιωτικός που νοσηλεύτηκε στο ΠΓΝΑ αναφέρει:

«Αγαπητοί φιλοι….είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ΝΙΚΗΣΑ ΤΟ ΘΕΡΙΟ.!!!!!!!

κάναμε δύο φορές το τεστ και βγήκε αρνητικό. Πλέον ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ !!!!!!!

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας.τα εκατοντάδες μηνύματα στήριξης, μου έδωσαν μεγάλη δύναμη ώστε να αντεπεξέλθω σε αυτην την δύσκολη μαχη, αυτές τις 14 μέρες παραμονής μου στο νοσοκομείο.

Πάνω απ’ όλα όμως να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου το Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΠΓΝΑ.αυτοι οι άνθρωποι αφήνοντας πίσω τις οικογένειές τους και με ρίσκο την ζωή τους όχι μόνο μου παρείχαν άριστη φροντίδα, αλλα μου έδειναν και θετική ενέργεια και μου ανέβαζαν την ψυχολογια.

Είναι πραγματικοί ΉΡΩΕΣ.!!!!! Ευχαριστώ πολύ τον Δντη της ΜΕΛ Γιατρο κ.Παναγοπουλο που ακούραστος όλη μέρα κάθε μερα δίνει μάχη μαζί με τον βοηθό του ειδ.γιατρο κ. Πετρακη καθώς και τους Στρ.Ιατρους κ.Μιχο και κ.Παπαζογλου που πρώτοι κατάλαβαν τι συμβαίνει και ενήργησαν άμεσα.

Αγαπητοί φίλοι μπορούμε να νικήσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, κάνοντας κατι κάτι απλό αλλά τόσο σημαντικό. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Για τέλος αφήνω εδώ μια απο τις πιο αισιοδοξες μουσικές που έχω γραψει για μια θεατρική παράσταση του F.G.LORCA.

Δείχνει την ομορφιά του κόσμου που ζουμε…Για αυτό αξίζει να μείνουμε σπίτι…να εξαφανίσουμε το θεριο για να απολαύσουμε και να επανεκτιμησουμε και πάλι αυτήν την ομορφιά.

Και στο τέλος άφησε και μία μελωδία. . .

Ακούστε την εδώ».

ΠΗΓΗ: thrakinea.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια