Κοροναϊός: Συναγερμός στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής – Σε καραντίνα Στρατηγός

Κοροναϊός: Συναγερμός στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής – Σε καραντίνα Στρατηγός


Αλέξανδρος Καλαφάτης

Είχε ταξιδέψει στην Ηλεία όπου παραβρέθηκε σε εκδήλωση στην οποία συμμετείχε και ο πυροσβέστης που επιβεβαιωμένα είναι θετικός στον ιό

Συναγερμός σήμανε τα τελευταία 24ωρα στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, καθώς Αντιστράτηγος μπήκε σε καραντίνα υπό τον φόβο να έχει νοσήσει από τον κοροναϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, πρόκειται για τον Επιτελάρχη του Πυροσβεστικού Σώματος, ο οποίος είχε ταξιδέψει στην Ηλεία, όπου παραβρέθηκε σε εκδήλωση στην οποία συμμετείχε και ο πυροσβέστης από την Ηλεία που επιβεβαιωμένα είναι θετικός στον ιό.

Ο Αντιστράτηγος παρέμεινε για λίγες ημέρες στην Ηλεία και στη συνέχεια γύρισε στα επαγγελματικά του καθήκοντα στην Αθήνα. Μόλις έγινε γνωστό ότι ο πυροσβέστης από την Ηλεία με τον οποίο βρέθηκε στην ίδια εκδήλωση νοσεί από τον ιό, τότε σήμανε συναγερμός στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής.

Ο Επιτελάρχης μπήκε σε καραντίνα. Έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό. Πηγές από το Π.Σ. ανέφεραν στο ethnos.gr ότι οι εξετάσεις έδειξαν τελικά ότι ο Αντιστράτηγος είναι αρνητικός στον ιό, αν και ακόμα για καθαρά προληπτικούς λόγους δεν έχει επιστρέψει στην υπηρεσία του.

Εκτός από τον επιτελάρχη όμως σε επαφή με τον πυροσβέστη από την Ηλεία, που βρέθηκε θετικός στον ιό, ήρθαν και άλλοι πυροσβέστες που συμμετείχαν σε εκδήλωση (κοπή πίτας), με αποτέλεσμα να είναι πολλοί αυτοί που έσπευσαν να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις.

Συναγερμός σήμανε και στην Πυροσβεστική Ακαδημία στην Πτολεμαΐδα για ύποπτο κρούσμα κοροναϊού. Συγκεκριμένα σε καραντίνα μπήκε δόκιμος πυροσβέστης. Οι εξετάσεις, ωστόσο, έδειξαν ότι είναι αρνητικός στον ιό.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια