Απίστευτο: Ο Τραγάκης απένειμε ξίφη σε Ανθυπολοχαγούς τάξεως 2012!!!

Απίστευτο: Ο Τραγάκης απένειμε ξίφη σε Ανθυπολοχαγούς τάξεως 2012!!!

  Ανθυπολοχαγός (ΠΒ) τάξης 2012 μας γράφει (το όνομά του στη διάθεση της στήλης):

Όταν ορκίστηκα τον Ιούλιο 2012, έκπληκτος έλαβα το ξίφος από τα χέρια ενός παντελώς αγνώστου σε εμέ προσώπου. Αργότερα έμαθα ότι ήταν ο αντιπρόεδρος της Βουλής, ο κ. Γιάννης Τραγάκης... Ο τότε υπουργός Άμυνας κ. Π. Παναγιωτόπουλος θεώρησε ότι... η ιερή στιγμή απονομής ξίφους στους νέους ανθυπολοχαγούς είναι θέμα οπερέτας και κάλεσε τον πάσα ένα να συμμετάσχει. Οποία η απογοήτευσή μου, και μερικών συμμαθητών μου, που περιμέναμε να έχουμε αυτή την τιμή από τον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό ή, έστω, τον ΥΕΘΑ.

Ήδη, ο κ. Τραγάκης αποκαλύφθηκε («Π» 12/01) ότι πρωταγωνίστησε, ως πρόεδρος της Επιτροπής της Βουλής, στη συγκάλυψη των τρισάθλιων σκανδάλων προμήθειας των ΤOR-Μ1 και ραντάρ Τ-ΡQ-37 (2005), τα οποία συστήματα κλήθηκα ως ανθυπολοχαγός να υπηρετήσω, από τη στιγμή που η υπόθεση δεν έφθασε ποτέ στον Εισαγγελέα.

Το βράδυ της 13/01 ο κ. Χατζηνικολάου (STAR) έκανε φύλλο και φτερό τον κ. Τραγάκη. Τον πρόσβαλε, τον τσαλάκωσε κι αυτός έμεινε άλαλος.

Κατόπιν τούτων, παρακαλούμε τον κ. υπουργό να φροντίσει από τώρα, ώστε στην απονομή το καλοκαίρι, να μπούμε πίσω από τους ανθυπολοχαγούς τάξεως 2014, να πάρουμε ξίφος από άλλον. Όχι μόνον εμείς, αλλά και άλλοι που πήραν το ξίφος τους από άλλους κομματικούς που μάζεψε εκεί ο κ. Παναγιωτόπουλος...

Αν ρωτηθεί η στήλη, θα συνηγορήσει στο αίτημα του ανθυπολοχαγού. Φτάνει η ισοπέδωση στελεχών από ανεύθυνους.

(ΠΑΡΟΝ 23/02/2014 – Σ.Λ.)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια