ΑΝΕΑΕΔ για Μ.Τ.: Λήψη Μέτρων Ενίσχυσης Μερισματούχων λόγω υγειονομικής κρίσης (ΕΓΓΡΑΦΟ)

ΑΝΕΑΕΔ για Μ.Τ.: Λήψη Μέτρων Ενίσχυσης Μερισματούχων λόγω υγειονομικής κρίσης (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Η πανδημία του COVID-19 πέρα από υγειονομική κρίση έχει ήδη μετατραπεί και σε κοινωνική και οικονομική κρίση.

Οι συνέπειες αυτής της κρίσης δεν ήταν δυνατόν να μην επηρεάσουν τους συναδέλφους οι οποίοι πέραν των άλλων, στην πλειοψηφία τους ανήκουν και στην κατηγορία των ευάλωτων πολιτών.

Στα πλαίσια αυτά η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ έστειλε το παρακάτω έγγραφο, προς την Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία των Ε.Δ καθώς και προς τους Προέδρους των Δ.Σ των Μετοχικών Ταμείων με το οποίο προτείνει την λήψη μέτρων προς ανακούφιση/ διευκόλυνση/ στήριξη των συναδέλφων που διαβιούν μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Η άμεση παύση των κρατήσεων του ν.4093/2012, η χορήγηση έκτακτου μερίσματος, η αναστολή των διάφορων παρακρατήσεων, η χορήγηση δανείων, η χορήγηση μερίσματος και του 60% του εφάπαξ με την αποστρατεία και πριν από την έκδοση της συνταξιοδοτικής πράξης είναι μερικά από τα μέτρα που προτείνεται να ληφθούν αμέσως.

Δείτε το σχετικό έγγραφο:

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Όλα αυτά που λέτε, έπρεπε να είχαν γίνει χτες, και όχι σαν παρακάλια όπως κάνετε τώρα......κατάντια να τους παρακαλάς να κάνουν τα αυτονόητα.....εδώ δεν βάζουν μια μέρα νωρίτερα τα μερίσματα Έτσι για τα μάτια, και εσείς ζητάτε λαγούς με πετραχήλια.... Δυστυχώς μπλέξαμε με άτιμη φάρα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε εσεις πατε καλα, καρβελια ονειρευεσται, αυτοι σκεφτονται να περικοψουν μισθους και συνταξεις στο μισο και εσεις ζητατε να σας δωσουν διπλο μερισμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή